”Børn og unge i Gellerup og Toveshøj skal blive glade og stolte af deres område. Det er baggrunden for en stor kampagne Samvirket i Gellerup og Toveshøj afholder nu i foråret,” fortæller samvirkets sekretær Helle Hansen.

”Kampagnen indledes med en plakatkampagne med slagord og logo og en fotosafari på Gellerup Bibliotek i ugen op til påske, men den vil for alvor blive sat i værk med et stort borgermøde i Globus1 lørdag den 29. marts om Godt børne- og ungdomsliv for alle i området.
Det bliver en procesdag med workshops for alle aldersklasser, hvor vi skal debattere, diskutere og drømme sammen. Borgmester Nicolai Wammen kommer og deltager i mødet, hvor der også vil være underholdning og konkurrencer, gratis frokost, kaffe og kage,” fortæller Samvirkets sekretær.
Ring-på-døren-kampagne
Helle Hansen understreger, at optakten til mødet er meget vigtig. Derfor er der lavet en pjece med opfordring til beboere og forældre om at hjælpe med til at skabe et godt børne- og ungdomsliv i Gellerup og Toveshøj. Pjecen bliver oversat til arabisk og somalisk. 
Og ikke nok med det. I dagene 25, 26 og 27 marts vil der blive ringet på hos alle beboere i Gellerup og Toveshøj, hvor pjecen vil blive afleveret sammen med en invitation til borgermødet. Der er brug for mange frivillige. Frivillige, der vil stemme dørklokker, opfordres til at møde de pågældende dage kl. 15.00 i beboerhuset Yggdrasil. Borgmester Nicolai Wammen har lovet selv at stemme dørklokker en lille time på onsdag og har opfordret samtlige byrådskolleger til at følge trop. Foreløbig har rådmand Flemming Knudsen også lovet at komme.
Efter planen skal kampagnen afsluttes med en kæmpesommerfest, som børn og unge fra området skal være med til at arrangere og derigennem vise, at børne- og ungdomslivet i Gellerup og  Toveshøj er godt på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.