Mellemfolkeligt Samvirke havde sidste år gode erfaringer med sommerferieoplevelser for børn i Gellerup, og derfor forbereder MS en ny sommerskole.
Det foregår i uge 30 (21. – 25. juli), og temaet er “Latinamerika i børnehøjde”. Den er for børn i hele Århus, men da skolen foregår i Globus1, vil der naturligt være mange fra Gellerup-området, håber Julie Myhre fra MS.
Lige nu vil organisationen gerne i kontakt med frivillige. Derfor er der infomøde i U-Huset, Klosterport 4 C, indgang C, 3. sal. Tidspunktet er 27. marts kl. 19-21 – og der serveres lidt lækkert i pausen.
“Vi inviterer alle, der har interesse for at arbejde med børn og/eller Latinamerika, til at høre mere om planerne for årets sommerskole og komme med gode idéer. Du har både har mulighed for at være med til planlægningen af ugens latinamerikanske aktiviteter samt at deltage som frivillig under afviklingen af sommerskolen,” siger Julie Myhre.

Workshops og værksteder
Formålet med sommerskolen er, at børn fra Gellerup mødes med børn fra andre dele af Århus og samtidig lærer noget om børn fra andre verdensdele. Ugen kommer til at bestå af en skøn blanding af workshops, hvor alle evner og sanser bliver brugt.
Deltagerne skal lave kreative ting i værksteder, danse, lave rollespil, lære latinamerikansk musik og mad at kende, samt en masse andet inspireret af Latinamerika.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.