Postbetjeningen i Gellerup er i fare. Posthuset skal lukke, og hvis ikke en butik vil overtage postbetjeningen, lukker betjeningen sidst på efteråret.
Posthuset på øverste etage af City Vest over for Føtex betjener mange kunder.
Posthuset bliver især også brugt til at hente de pakker, som på grund af tyverier af pakker fra postbudenes cykler ikke længere bliver delt ud.
Allan Wittrup, som er privatkundechef i postvæsenet, udtaler, at der ikke er tale om en lukning, men omdannelse fra posthus til postbutik tidligst i løbet af efteråret. Han vil ikke forholde sig til spørgsmålet om, hvad der sker, hvis ingen kan tage over.
Måske Svalekiosken
Lukningen af posthuset i City Vest vil være et stort tab, hvis ikke andre overtaget ansvaret i at drive en postforretning. Det mest oplagte sted ville være Svalekiosken. Den står i forvejen for diverse serviceydelser, såsom kopier, fax og print. Om ejeren af den kiosk vil overtage det hverv, kan kun fremtiden vise.
Hvis det ikke lykkes at finde en, der kan overtage nogle af posthusets funktioner, må man tage til andre posthuse. De to nærmeste i området er henholdsvis på Aabyhøj Torv og på Hovedgaden i Brabrand. Posthuset på Aabyhøj Torv er nok nemmest at komme til med offentlige transportmidler, hvis det alligevel ender med, at posthuset i City Vest Lukker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.