Frivilligcenter Århus har til huse i Mejlgade 8, men er til stede i Århus Vest på onsdage i Gellerup Bibliotek og Kulturhuset Herredsvang. Jabbar Yazdani, der er foreningskonsulent i Frivilligcenter Århus, er til rådighed for projektmagere og foreningsaktive i Gellerup Bibliotek kl. 10-12 og i Kulturhuset Herredsvang kl. 12.45-14.30.
Konference den 8. maj
Frivilligcenter Århus inviterer til konference om etniske minoriteters deltagelse i det frivillige foreningsliv torsdag den 8. maj kl. 10 – 15.45. Konferencen finder sted i Århussalen, Skt Knuds Torv 3. Forhåbentlig med mange og engagerede deltagere fra Århus Vest.
Deltagelse i konferencen er gratis. Deltagere kan være både frivillige og ansatte i foreninger og offentlige institutioner. Men også andre med interesse for emnet er velkomne. Tilmelding skal ske senest den 14. april og kan ske til tlf. 61287526 eller post@frivilligcenteraarhus.dk.
Foredrag og workshop om fire centrale emner
Der er fire emner på konferencens dagsorden, nemlig 1) etniske minoriteter som brugere af frivillige sociale og sundhedsfremmende tilbud, 2) etniske minoriteter som frivillige i foreninger, 3) etniske minoriteter som projektmagere og 4) samarbejde mellem danske foreninger og etniske minoritetsforeninger.
De fire emner behandles i foredrag og i en workshop for hvert af de fire emner.
Frivilligcenter Århus håber, at konferencen kan føre til nedsættelse af et udvalg, der kan gøre konferencens resultater til virkelighed sammen med Frivilligcenter Århus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.