Hotdogs, sodavand, og god musik, var alt hvad de havde brug for, ved indvielsen af det nye Fritidscenter Kappelvænget (Klub2teket/Legepladsen), før det blev en god fest.
Der var lagt op til de helt store navne på scenen med optræden fra bl.a. After-Shock, Medina, Mark Merek og Uso. Men også fra Klub2tekets egne to rap-grupper, Soul Connect og Da Beat, som startede for ca. et år siden, og allerede har været ude at optræde flere gange.
Selvom vejret ikke helt var efter ønskerne, var der alligevel mødt ca. 200 hundrede personer op for at fejre begivenheden.
Leder af Fritidscenter Kappelvænget, Finbarr Walsh, var glad og stolt over arrangementet, hvilket han mener har givet et positivt fokus på institutionen. Han hæfter sig især ved musikken, som er blevet en fast del af huset og en af grundene til, at medlemstallet er steget på det sidste.
”Der er dejligt at se så mange fra lokalområdet. Det hele er forløbet godt, og jeg synes, vi har gjort god reklame for os selv. Musikken spiller en vigtig rolle for os nu, og det kommer den også til i fremtiden,” siger Finbarr, der tydeligt virker tilfreds med det nuværende image, Fritidscenter Kappelvænget har fået i området.
Uso på hjemmebane
Mange af børnene havde især glædet sig til at høre Uso, der selv er vokset op i området, og sågar været medlem af Klub2teket for ca.10 år siden. Og han ser da også ud til at finde sig godt til rette blandt venner og bekendte.
”Det var fint at spille i dag. Jeg kommer jo stadig i området, og kender også de fleste, som er her – både personalet og børnene”.
Selv om Klubben ikke ligger det samme sted, er han optimistisk omkring den nye adresse, som har fået en tilbygning og lidt til.
”Det er meget godt med de grønne arealer og al den plads, der er til udendørs aktiviteter. Især fodboldbanen er meget god at have, for den har jeg også selv brugt nogle gange om sommeren”, siger Uso med et smil.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.