Lørdag den 21. juni holdes Blok Party på plænen midt i Gellerupparken. Det er en havefest for beboerne i Gellerup, men resten af Århus inviteres med som gæster.
Forberedelserne til det store arrangement er allerede i fuld gang.
Smuk Dag med affaldssortering og plantning af 1776 altankasser
Samvirket for Gellerup og Toveshøj holder Smuk Dag den 20. maj. Gellerup og Toveshøj skal gøres renere og pænere. Eleverne fra Nordgårdskolen, Lykkeskolen og Toushøjskolen skal lære at sortere affald. Og altankasserne i de 1776 boliger i Gellerupparken skal tilplantes. Blomsterkasserne er en gave til beboerne i anledning af Brabrand Boligforenings 60 års jubilæum. Ved midsommer på årets længste dag den 21. juni vil altankassernes blomsterflor danne et farverigt bagtæppe til Blok Party.
Samvirket efterlyser frivillige til at beplante de mange blomsterkasser, som skal få Gellerup til at blomstre. Alle, der har lyst til at hjælpe, er meget velkommen til at melde sig til Helle Hansen på tlf. 29208978.
Smuk Dagen den 20 maj slutter med en flot cirkusforestilling af Cirkus Tværs kl. 16.30 på Gellerup Festplads.
Informationsmøde om Blok Party
Allerede i morgen tirsdag den 6. maj er der informationsmøde kl. 16.30 i Beboerhuset Yggdrasil om sommerens Blok Party. Lene Christensen fra Naboskaberne efterlyser rigtigt mange frivillige til at løse alle de opgaver, der følger med det store arrangement den 21. juni. Interesserede kan få yderligere oplysninger hos Lene Christensen i Yggdrasil eller på tlf. 86251016.
Jo, der er gang i Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.