Festpladsen på Dortesvej sydede af liv tirsdag eftermiddag, da borgerportalen kom forbi. Frivillige mange steder fra, folk fra boligforeningen og Meyere for blot at nævne nogle havde travlt med at fylde pottemuld i altankasser og plante blomster.
Grupper havde været nedsat til at planlægge arrangementet. Usædvanligt mange fotografer og journalister var mødt op. Det er genoptagelse af en gammel tradition med at uddele sommerblomster til beboerne, som afdelingsbestyrelsen har valgt at tage op, da den har fået en jubilæumsgave fra boligforeningen i anledning af 60-års jubilæet.
Alle husstande har fået tilsendt en billet, som giver ret til at hente én kasse, selv om alle lejligheder har mere end en altan, men efter kl. 17 er der chance for at vinde en ekstra kasse ved lodtrækning. Da stillede en stor kø sig op.
Hyggelig stemning
Naboskaber Lise Ledet har været med om eftermiddagen. Hun fortæller, at mange har givet en hånd med bl.a. strejkeramte pædagoger, folk fra familieforvaltningen, og Globus1.
”Her har været en hyggelig og positiv stemning,” siger hun. ”Folk går rundt ved bordene og snakker. Men mange har tilsyneladende ikke fået det at vide. Ikke alt, der kommer ind af brevsprækken, læses.”
Store Oprydningsdag
Om formiddagen var det Store Oprydningsdag, hvor skolerne fra området medvirkede. 400 børn fra henholdsvis Nordgårdsskolen, Tovshøjskolen og Lykkeskolen deltog.
Alt efter alder deltog børnene i skattejagt, affaldssortering, demonstration af skraldsugeanlægget og et besøg på forbrændingsanstalten i Lisbjerg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.