De sidste studenter er nu blevet færdige med deres eksamen, og i dag er der afslutning på Viby Gymnasium for årets studenter og HF’ere.
Det er gået godt
“Eksamen er vel overstået, den er forløbet næsten problemfri,” fortæller rektor Aage Weigelt.
“Der har kun været ganske få klager over resultaterne, det er stort set som tidligere år. På landsplan har der været en del utilfredshed over bedømmelsen af skriftlig engelsk og også i nogle tilfælde over skriftlig dansk, men ved gennemgangen af vores klasser her på Viby Gymnasium har jeg ikke fundet noget, der giver anledning til bekymring.”
Ny karakterskala og eksamensformer
“Vi havde spændt afventet reaktionerne på den nye karakterskala og nye eksamensformer, men vi har kun modtaget fire klager i alt. Vi er sikker på, at årsagen til at det er gået så godt, så er det fordi eleverne har fået undervisning af en særdeles velforberedt lærerstab,” fortsætter rektor Aage Weigelt.
De lokale unge, har klaret sig godt
Det er interessant at vide, hvordan kvarterets unge har klaret sig?
“Alle har bestået i år, og flere af de unge fra området har bestået med endog meget fine karakterer. Den nye karakterskala er lavet sådan, at det er blevet svært at dumpe, derfor er der ingen som dumper i år, hverken til studentereksamen eller HF.”
Dimissionen finder sted i skolens samlingssal i dag fredag den 27. juni fra 10.00 – 11.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.