Aarhusvest-portalen har tidligere spurgt sine læsere/brugere, hvordan de er tilfredse med portalen. I juni måned har vi bedt læsere/brugere om at oplyse, hvad der var grunden til det konkrete besøg eller det aktuelle opslag på portalen.
Lidt over 1/3 af dem, der svarede, angiver ’tidligere besøg’ som grunden til, at de var på portalen.
Lidt under 1/3 angiver ’link eller søgning’ som grunden til, at de er havnet på Aarhusvest-portalen.
Den sidste trediedel fordeler sig ligeligt på ’andres omtale’ og anden ikke nærmere specificeret grund.
Faste brugere
På redaktionen tager vi det som udtryk for, at der er en trofast kreds af læsere/brugere af Aarhusvest-portalen. Disse læsere/brugere har hver især kun haft mulighed for at afgive svar en gang. Og mon ikke de fleste af de faste læsere/brugere er borgere i Århus Vest? Derfor tillader vi os at konkludere, at Aarhusvest-portalen har mulighed for at blive en elektronisk avis og et serviceorgan for borgere i Århus Vest. I hvert fald føler vi os på ret vej i arbejdet med portalen, når så stor en andel er gengangere på portalen.
Synlig på nettet
Vi er også ganske godt tilfredse med, at ’link eller søgning’ er en væsentlig årsag til at slå op på Aarhusvest-portalen. Det ligner da allerede lidt af en position i ’cyberspace’! Vi er åbenbart ikke blot synligt til stede, men vi beskæftiger os tilsyneladende med ting og emner, det er værd at lede efter og at søge på.
Giv portalen en hjælpende hånd
På den anden side kunne vi ønske os, at læsere/brugere vil tale lidt mere om portalen til venner og bekendte. 16% sætter kryds ved ’andres omtale’ som grund til at være inde på portalen, da der svares på spørgsmålet ’Er du her på grund af:’ Det er måske forventeligt, at brugen af en netportal ikke først og fremmest udbredes ved ’mund til øre’. Men vi vil fra redaktionen gerne opfordre trofaste læsere/brugere til at hjælpe os med at udbrede kendskabet i Århus Vest til bydelens egen portal.
I forbindelse med den tidligere tilfredshedsundersøgelse åbnede vi under debatmenuer en ’tråd’ med ros og ris. Vi håber stadig at få flere reaktioner, der kan hjælpe os med at gøre portalen bedre.
Knud Henrik Sørensen har foreslået, at vi formidler madopskrifter. Det forslag tygger vi stadig på. Men hvis borgere i Århus Vest har opskrifter, der ikke kan læses i en almindelig kogebog, hører vi gerne fra jer. Skriv til redaktion@aarhusvest.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.