Lørdag den 2. august klokken 10.00 slår Gellerup Badet dørene op efter en større renovering af badet, som blandt andet har givet personalet i svømmehallen bedre arbejdsforhold.
Forbedringer
Der er kommet bedre udsugningsanlæg i indgangsområdet, og receptionen er blevet bygget om. Inde i svømmehallen er der blevet opsat støjdæmpende plader i loftet, som helt sikkert vil komme til at glæde både personalet og svømmerne i hallen, fordi børnenes råben og glædesskrig vil blive dæmpet betydeligt.
“Og så har vi fået malet bunden i træningsbassinet. Og vi har også fået opsat bruseforhæng i baderummene,” fortæller livredder Marianne Kennild, der er i gang med at gøre rent i svømmehallen, inden åbningen.
Mødelokale forsinket åbning
“Det skal lægges nyt gulv, men væggene skal først renoveres og males. Og det når vi desværre ikke at blive klar med til åbningen den 2. august,” beklager Marianne Kennild.
Klatrecenter åbner om et par måneder
Det nye klatrecenter forventes klar til åbning med udgangen af september måned.
I den ende af svømmehallen, hvor der tidligere var et fire meter dybt bassin, er der i forbindelse med renoveringen blevet opsat en høj skillevæg helt til kip. På den anden side af væggen er håndværkere i fuld sving med at opsætte de mange klatrevægge, som skal gå fra bunden af det tidligere springbassin og op til loftet i hallen, i alt ca. 16 meter, hvor det er højest. Når det er færdigt, bliver det Danmarks største klatrecenter.
Det store lokale i Gellerup Badet, som tidligere blev brugt at Brabrand BokseKlub, skal fremover kunne benyttes af svømmeklubber, seniorsvømmere og andre, der har behov for mødefaciliteter i forbindelse med deres svømmeaktiviteter i hallen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.