”Drenge og piger. Sæt livet i gear.” sang de optrædende både til indledning og afslutning, da Flying superkids holdt sin forestilling i et stort cirkustelt ved Gymnastikgården.
Det var vel at mærke en forestilling og ikke en almindelig gymnastikopvisning. Gymnasterne og deres trænere formåede at kombinere gymnastik, dans, musik og lys til et show, der foruden gymnastik havde ingredienser fra musical, cirkus med klovnenumre, operette, ballet og meget mere. Naturligvis var der hovedspring, som deltagerne var meget dygtige til. Det samme gjaldt akrobatik, dans med hulahularinge og sjippetov, men det var på mesterlig vis kædet sammen med musikken. Flere af gymnasterne sang solo, eller der blev sunget i kor.
Alle pladser i det store telt var solgt på forhånd. Voldsomme bifald viste stor glæde over forestillingen. En gymnast på meget høje stylter fik publikum til at danse med på tyrkisk dans.
Til allersidst blev sunget et vers fra ”I Danmark er jeg født”.
Gymnastikgården
Flying Superkids er Gymnastikgårdens flagskib. Det er en tidligere bondegård, der er blevet indrettet med allehånde træningsfaciliteter. Gymnasterne er mellem 7 og 19 år. De træner flere timer om ugen. Forældrene hjælper så meget som muligt til med det praktiske. Hver sommer er truppen på turne’ over hele verden. Herfra hentes også inspiration til forestillinger.
Til næste år udsendes forestillingen på DVD, men den vil næppe kunne opveje stemningen ved en levende forestilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.