I anledning af Brabrand Boligforenings 60-års jubilæum blev holdt en stor fest for beboerne på Holmstrup Mark. 
Børnene var i fokus ved festen lørdag den 6 september, men der var tilbud til alle aldersklasser.
Det hele startede med formiddagsvækning. Den jyske Pigegarde trak op i Holmstrup og marcherede derfra gennem Thorsbjerg til Odinsgården. Alle steder gjorde den ophold og underholdt. Hvis beboerne ikke fulgte optoget, kom de i hvert fald frem i vinduerne. Utallige fotos blev taget. Borgerportalen hørte, der blev sagt: ”De er rigtig gode. Sjældent, de kommer helt herud.”
Aktiviteter
Herefter fulgte en lang række aktiviteter slag i slag. Det er svært at nævne alle.  Mange deltog i Jubilæumsbanko i Stenhytten, men eftermiddagen stod især i børnenes tegn, og usædvanligt mange børn kom og morede sig. Den traditionelle hoppeborg var der, og dertil kom oppustede dragter, så man kunne lege sumobryder. Mange benyttede sig af lejligheden til at blive malet i ansigtet, så de f.eks. lignede en cirkusløve, eller måske til at blive tatoveret.
Cirkus og  Breakdance
Forestillingerne i ”Jydske Helte. Solskins Cirkus” gjorde meget stor lykke hos børnene. Stemningen var intens. De tre artister blev mødt med begejstring. De underholdt med akrobatik som også tilskuere blev inddraget i. En lokal pigegruppe deltog også med akrobatik. I det afsluttende nummer blev brugt en ældgammel cykel med hjælpemotor. En artist kørte på en planke over en af de andre og endte i en stabel kasser.
Breakdancegruppen ”Ground-Elements” gjorde Jyske Helte kunsten efter. Den består af tre unge fyre, der på mesterlig vis forenede dans og akrobatik, og de inddrog dygtigt børnene i danseøvelser.
Dans
Aftenen var helliget de voksne, da ”Flashback” spillede op til dans med musik fra dengang bedstefar var dreng, men der var også nogle børn, som fik lov til at prøve deres trommesæt.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.