Vil du vide noget mere om dit lokalområde, så kan du som noget nyt, komme på en tur rundt i området. Socialdemokraterne i Viby inviterer til byvandring i lokalområdet mandag, den 15. september 2008 kl. 19.00.
Alle kan deltage
Alle borgere i Viby kan deltage. Borgerne ved bedst, hvor der i lokalområdet er problemer eller mangler, hvor der trænger til noget nyt og nytænkning. Formand for socialdemokraterne i Viby, Ilse Klinke siger, – Vi vil gerne gå en bytur med borgerne, som så får mulighed for at fortælle os, om der er steder, hvor der f.eks. er problemer med den kollektive trafik, problemer med veje, og om der mangler grønne områder i Viby og eventuelt hvor. Det kan være meget andet – så bare kom frem med det. Borgerne får mulighed for – sammen med medlemmer af Socialdemokraterne i Viby og byrådsmedlem og medlem af teknisk udvalg Ango Winther – at fortælle om lokalområdet.”
God ide at udvekle ideer
Næstformand for teknisk udvalg i Århus Kommune Ango Winther udtaler. “Det er en god mulighed til at komme i dialog med borgerne, og hvor vi kan udveksle synspunkter og ideer til forbedringer i bydelen.”
Planlægning af rute
Arrangementet foregår ved at man tager kontakt til formanden med sine forslag og ideer. Derefter lægges ruten, og alle vil få besked om mødested og hvilken rute, der følges. Nås det hele ikke på en aften, så vil der være mulighed for at gentage byvandringen.
Kontakt via mail eller ring med forslag og ideer til formand for Socialdemokraterne Viby, Ilse Klinke ilseklinke@mail.dk – tlf. 86 28 78 00 – mobil 41 29 65 02. Opgiv navn og tlf.nr., så du kan kontaktes, når ruten er fastlagt, og aftal, hvor man mødes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.