Der er flot fremmøde ved reception på Gellerup Bibliotek for udgivelsen af bogen ’Brabrand 8220 en ung kvindes fortællinger’ skrevet af Anett Sällsäter Christiansen, der er beboer i Toveshøj.
Taler ved receptionen
Blandt gæsterne er John Løkkegaard, direktøren for forlaget ’Mine Erindringer’, som har udgivet Anett Sällsäter Christiansens bog.
I sin tale omkring udgivelse af bogen nævner han, at bogen fortæller en rigtig spændende historie, som han lærte en masse af undervejs, mens han rettede i bogen.
Forskellige traditioner og værdier
Anett Sällsäter Christiansen fortæller om sine overvejelser omkring udgivelsen. Hun ønsker at fremstille virkeligheden, som den ser ud for mange indvandrere i Gellerupparken. At Gellerupparken ofte bliver betragtet som udland af almindelige dansker, fordi der bor så stor en minoritet. Hun fortæller om selv at kunne mærke den forskel, der er på dansk og svensk kultur. For heller ikke de er ens.
Et spørgsmål, hun ofte bliver stillet i forbindelse med bogen, er, hvorfor det ikke er en tyrkisk pige, der har skrevet bogen. Det har hun et svar på. Alle kulturer har sine måder at værne om sine værdier og traditioner på, og derfor ville en tyrkisk pige ikke kunne skrive denne bog.
Anett Sällsäter Christiansen har ud over at fortælle om en ung indvandrers liv i Danmark også et andet formål med denne bog – nemlig at fremstille Gellerupparken og området om Gellerupparken positivt – uden at male det rosenrødt.
Er du interesseret i at købe bogen, koster den 375 kroner, og den kan bestilles på www.brabrand 8220.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.