Efterårsferien byder på ’fed ferie’ for store og små i Globus1, Gellerup Badet og Yggdrasil, alle beliggende i eller ved Gellerupparken.
Invitationen er gået ud til klubber og skoler. Også ud over Gellerup og Vestbyen. Således er der f.eks. sendt programmer til Søndervangskolen i Viby Syd.
Invitation til Viby Syd
“Vi håber, at Søndervangskolen eller andre i Viby Syd vil stille med et fodboldhold til den traditionsrige Gellerup Cup i Globus1 torsdag i efterårsferien,” opfordrer Lone Aunsbjerg. Sammen med Heidi Lytje Oehlers har hun koordineret det righoldige program, som mange foreninger og frivillige har bidraget til.
Nye tilbud og traditionsrige arrangementer
Heidi Lytje Oehlers og Lone Aunsbjerg er begge ansat i den kommunale Globus1. De ser frem til en begivenhedsrig uge med fællesskab. De forventer, det bliver sjovt. Og de understreger, det er gratis.
Nyt i dette års efterårsferieprogram er en junglebane for daginstitutioner og dagplejebørn. Lone Aunsbjerg står for junglebanen, der kan besøges mandag og tirsdag formiddag i Globus1 : “Det er en forhindringsbane i en jungle, hvor børnene skal hjælpe en bamse med at finde æbler på den spændende tur gennem junglen.”
Heidi lytje Oehlers orienterer om andre nye ting på programmet: “Foreningen Street FX arrangerer hip hop mandag og tirsdag aften i Globus1 kun for piger. Til gengæld er sjove lege med inspiration fra Mellemøsten om fredagen i Globus1 for begge køn og alle aldre. Det står en tyrkisk forening for, og det har noget med skattejagt med præmier at gøre. En nyhed er også mor-barn svømning i Gellerup Badet fredag kl. 12-14.”
Besøg af gymnastikkaravane og elitehåndbold
for både små og store, unge og ældre, – og vilde drenge. Igen i år indbydes pigerne til sy, strik og filt i Yggdrasil. Og ’fed ferie’ har mange andre glade og spændende tilbud til dem, der ikke skal ud at rejse i efterårsferie.
Århus GF’s herrehåndboldhold træner i Globus1 mandag kl. 18-20. Både tilskuere og autografjægere er velkomne. Men tag indendørssko med.
Hør mere om ‘Fed Ferie’ på
tlf. 86250333 (Fritidscenter 11)
tlf. 86251016 (Naboskaberne)
tlf. 87419155  (Globus1) 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.