Efterårsferiens mange aktiviteter i Globus1 står i det gode samarbejdes tegn.
Det fornemmes tydeligt i den varme, hvormed Heidi Lytje Oehlers og Lone Aunsbjerg omtaler samarbejdet med foreninger og andre om programmet ’Fed ferie’. De er begge kommunalt ansatte fritidskonsulenter med virke i Globus1,
Frivillig indsats fra foreninger
“De fleste aktiviteter klares med frivillig indsats fra foreninger,” lyder det anerkendende fra Heidi Lytje Oehlers, som også glæder sig over, at den nye Gellerup Højskole for første gang er med i samarbejdet om at løfte opgaven.
Som kommunal virksomhed har Gobus1 bidraget med økonomiske midler fra kommunens pulje til ferieaktiviteter. De penge bruges til brochure med program for efterårsferien og anden pr og til præmier til f.eks. cup-arrangementer i fodbold for børn og i volleyball for de lidt ældre.
Globus1 som mødested for foreninger
Lone Aunsbjerg: “Globus1 skal være mødested for foreninger. Vi konkurrerer ikke med foreningerne, men stiller Globus1 til rådighed. Vi håber, rigtigt mange foreninger vil bruge Globus1 til at skabe reklame for sig selv og til at skabe aktiviteter for deres målgrupper.”
Heidi Lytje Oehlers og Lone Aunsbjerg ser frem til, at efterårsferiens arrangementer kan udvikle netværk og aktiviteter. De peger på, at Globus1 i efterårsferien ikke alene giver mulighed for at mødes på sportsbaner og i aktivitetsrum. Globus1’s cafe er åben i efterårsferien og byder ud over mad og drikkevarer også på plads til hyggeligt samvær.
Sport og Fritid på banen
Sammen med kolleger fra kommunens forvaltning for Sport og Fritid stiller Heidi Lytje Oehlers og Lone Aunsbjerg op i efterårsferiens volleyball turnering i Globus1. De har store forventninger til at nå længere i turneringen end sidste år. Målet lyder realistisk i betragtning af, at holdet sidste gang blev slået ud i første runde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.