Kontaktstedet i Gellerup, også kendt som Unge4Unge, havde i begyndelsen af marts måned besøg af en af de hemmelige millionærer fra TV2. Lige nu kan man følge med i disse millionærers missioner i hele Danmark, hvor de besøger forskellige ildsjæle.
I Gellerupparken var det millionæren Asger Jensby som kom forbi Unge4Unge, for at lave en god omgang millionbøf og tale med de unge medarbejdere, heriblandt 27-årige Mustafa Jama.
 
Asger bildte Mustafa og de andre unge ind, at han var en ældre borger som havde boet i Gellerup i halvfjedserne og ville flytte tilbage til Gellerup. Derfor var han interesseret i at undersøge området og de forskellige steder, hvor unge holdt til. At Asger var en efterlønner, der ville lave frivilligt arbejde i Gellerup, var også en del af hans “løgnhistorier”. Han var der nemlig for at finde ud af, hvilke ildsjæle i Gellerup, han ville donere en stor pose penge til.
Asger boede i 10 dage i en lille lejlighed på Gudrunsvej. Selv om han også skulle besøge andre projekter i Gellerup som Cirkus Tværs og Livsværkstederne brugte han meget af sin tid hos Ung4Unge.
Vi var ikke mistænksomme
“Han kom ofte, men vi var slet ikke mistænksomme,” siger Mustafa. Mustafa fortæller, at Kontaktstedet tit har fået besøg af folk, der vil give en hjælpende hånd. Derfor var det ikke underligt, da Asger dukkede op for at hjælpe de unge.
Drengene syntes også han var meget høflig og flink. Han var en del af teamet de gange han kom. Han lavede jo også mad til dem, så det er nok derfor de kunne lide ham, siger Mustafa og griner.
Da tiden kommer til at afsløre Asger, er det Mustafas chef Ivan Delima, der giver medarbejderne og de unge nyhederne og fortæller dem at de har fået 250.000 kr.
“Da vi hørte at vi havde alle de penge. blev vi meget overraskede og kunne næsten ikke tro det,” siger Mustafa. Da jeg spørger ham hvad beløbet skal bruges på virker det som om pengene falder et tørt sted.
“Pengene skal bruges på forskellige aktiviteter, såsom en tur til Fanø, Kontaktstedet skal have et nyt bordfodboldbord, vores poolbord skal have ny beklædning, og så har vi 5 års jubilæum,” fortæller han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.