På trods af sine 68 år, stiller Herman Nielsen, fra Holmstrup, op til FDB’s Landsråd
På spørgsmålet om, hvad han vil i FDB’ Landsråd svarer Herman Nielsen: ”Folk er ved at spolere sig selv med det, de fylder i hovedet. Hvorfor ikke bruge de sunde produkter og gode materialer, der fremføres som argumenter for at leve bedre. De lokale varer er både bedst for naturen og for menneskenes sundhed. Vi skal æde det, som dyrkes her med de skiftende årstider. Det er forrykt at køre rundt med varer. Dernæst skal tages hensyn til økologiske varer og dyrevelfærd. Altså disse fire punkter: natur, mennesker, økologi og dyrevelfærd.
Alderen
Herman fortæller videre, at han som 68-årig føler sig for gammel, men alle der deltager inden for FDB er omkring 70. ”Så i den kreds opfatter jeg mig ikke som affældig, selv om jeg har været aktiv inden for FDB i 40 år.”
Landsrådet
FDB’ kongres er blevet afskaffet. I stedet for skal vælges en kongres på 100 medlemmer. De er fordelt på en række områder. Kandidater kan kun stille op, hvor de hører til. Derfor har Herman efterkommet en opfordring fra Lokalbrugsen i Holmstrup til at stille op. Herman mener, han har en fair chance for at blive valgt. ”Her bliver man ikke valgt efter, hvad man står for, men efter valgtaktik. Stemmernes fordeling aftales, og jeg hører til inderkredsen, men de store butikker satser på, at alle stemmerne går til deres kandidater. Derfor burde samtlige butiksbestyrelser i området mødes og drøfte tingene åbent,” slutter Herman Nielsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.