Er du nydansk kvinde og studerer? Behøver du lektiehjælp til studierne i So-Su-fag, dansk og matematik? Så har du chancen for at deltage i lektiehjælpen i Kvindehuset. Kvindehuset ligger på Myrholmsvej 2 i Viby.

Liselotte Plesner fra bestyrelsen i Kvindehuset fortæller, at 14 kvinder underviser i lektiehjælpen, og der er endda en liste af kvinder, der gerne stiller sig til rådighed. Siden september, hvor tilbuddet startede, har gennemsnitligt fem kvinder fået hjælp til studierne på disse søndage.

”De fleste af vore elever er studerende på So-Su uddannelserne, som søger hjælp til naturfag, fysiologi og medicin, og på disse områder kan vi akkurat klare efterspørgslen. Men i fag som f.eks. dansk og matematik har vi et lille overskud af lærerkræfter,” fortæller hun.

Hver søndag fra 13-15 kan man komme i Kvindehuset til lektiehjælpen.
Ud over lektiehjælpen om søndagen yder flere af lektiehjælperne bistand med individuelle opgaver i ugens løb. De kan også hjælpe med at skrive ansøgninger.
Man kan bare møde op, men Liselotte Plesner modtager gerne en mail på iplesner@tiscali.dk, så hun ved, hvilke fag du gerne vil hjælpes i.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.