Klokken er lidt over otte onsdag aften, og bestyrelsen i Kræmmerforeningen Aarhus Vest har lige haft møde. Den kommende sæson er blevet planlagt, og nu summes der lidt over, hvordan man får øget interessen for markederne. En række af markeder er fastlagt. Det første foregår allerede d. 31. januar, 10-14 på Ellekærskolen, Jernaldervej 7. 
Bagagerumsmarkederne er et forsøg på at befæste det sociale liv i Vestbyen
På et kræmmermarked er der simpelthen plads til alle, som er interesseret i at gøre en god handel.
”Vi arbejder for integration i bred forstand.”, som sekretær i bestyrelsen, Erik Stryhn Rasmussen siger. Det er  markedernes overordnede formål. For at få dem til at fungere samarbejder Kræmmerforeningen Aarhus Vest med Fuglebakken KFUM, som søger at øge opmærksomheden og det sociale netværk omkring deres idrætsforening.
Der mangler frivillige
Smukke tanker om at give mennesker en mulighed for at mødes i handel, som alle er tilfredse med, er imidlertid ikke nok. Der skal være folk, som er parate til at række en hjælpende hånd for at få markederne stablet på benene og markedsført dem. Det er noget af det, man skal tale om d. 24. februar på generalforsamlingen. Alle er velkomne.
Det er måske ikke en dårlig idé at rydde op i skuffer og skabe, for nu er der mulighed for at købe en stadeplads for 100 kr. og prøve at få solgt det, som man ikke mere skal bruge. Selvom man nok ikke skal regne med at blive millionær på et bagagerumsmarked, så bliver man bidt af stemningen.
Ønsker du at tilmelde dig et bagagerumsmarked, eller at give en hånd med, så kontakt: guide@pc.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.