”Da jeg var lille, troede jeg, det var helt fint at være udlænding, men som ældre kan jeg godt se, at det er det nok ikke. Vi har store problemer med integrationen her i landet, og de går begge veje", det fortæller rapperen Uso på sin hjemmeside.

Kulturhus Herredsvang er stolt af at kunne præsentere denne originale rap-poet. Han er den første af en række foredragsholdere, og han vil fortælle om sin opvækst i Trillegården og om, hvordan det er at være superstjerne, badet i det internationale rampelys.

International karriere
Han har rødder i Marokko og Yemen, men har boet det meste af sit liv i Trillegården. Det borgerlige navn er Ausamah Saeed, men det er ikke med dette navn, han har gjort international karriere. Den tog fart i 1996, hvor det blev til en fjerdeplads i DM i rap. Så gik det stærkt, måske nogle gange lidt for stærkt:
”For mig handler det om bare at fyre den af! Johnson og jeg var med på starten af L.O.C.s Cassiopeia-turné, og vi ville lave det vilde crunk-show, så vi gik på scenen med en femliters reservedunk fyldt med sprut. Det var meget ”crunk”. Vi syntes, vi var vildt gode, men det var vi vist ikke”, fortæller Uso på sin hjemmeside.
Samme sted oplyses, at "crunk" er en sammentrækning af crazy og drunk (skør og fuld). Crunk har givet navn til en hiphop stilretning, hvor musikken er ret enkel. Stilen stammer fra staten Atlanta i USA.

USO i Kulturhus Herredsvang den 10. Februar fra. kl. 19 – 21

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.