Nu får alle, der arbejder i Viby Syd området, et nyt værktøj. Lejlighedsprojektet har nemlig udarbejdet en mappe med oplysninger om alle aktiviteter, projekter, institutioner og nøglepersoner i området.

Ved du hvordan man får et knallertkørekort
Her kan man orientere sig om alt lige fra Åben Rådgivning i lejligheden, hvordan man får et knallertkørekort eller blomsterbinding for seniorer. Koordinator i lejlighedsprojektet Susanne Stick fortæller, at de gik i gang med at udarbejde mappen, fordi de selv manglede overblik over de mange aktiviteter i området.

Mappen skal være en øjenåbner
Susanne siger: ”Mappen er først og fremmest lavet for de folk, der har deres virke i området enten som professionelle eller som frivillige, men den kommer selvfølgelig til at ligge alle centrale steder såsom på varmemesterkontorerne, i selskabslokalet, i systuen, i undervisningslokalet i 21 C og lignende steder. Den skal gerne bruges af alle og være en øjenåbner for de gode lokale aktiviteter.”
Alle har et ansvar for vedligeholdelse af mappen
Socialrådgiver Maria Støttrup, som har lagt et stort arbejde i udarbejdelsen af mappen siger: ”Folk får nu en oversigt over området på mere end 70 sider og det forpligter. Det er vigtigt, at man melder tilbage på lejligheden@vibysyd.dk , hvis der sker ændringer, så mappen hele tiden er ajour.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.