Rådmand Gert Bjerregaard er indstillet på økonomisk støtte til boligorganisationer, der ønsker at gøre brug af videoovervågning.
"Det er boligforeningerne, som skal finde pengene til kameraerne. Men økonomiske hensyn må ikke stoppe projektet. Derfor vil jeg lægge op til, at kommunen eventuelt kan bidrage til finansieringen," siger Gert Bjerregaard.
Tilsagnet kommer i en pressemeddelelse fra Gert Bjerregaard i anledning af, at regeringen nu fremsætter lovforslag om at åbne for videoovervågning i uroplagede områder.
"Jeg er utroligt glad for, at regeringen har lyttet til de gode argumenter i denne sag. Videoovervågning kan naturligvis ikke stå alene, men vi skal udnytte den præventive virkning og desuden vil optagelserne være af stor værdi i politiets opklaringsarbejde," siger Gert Bjerregaard, der understreger, at kameraerne skal være forbeholdt de mest uroplagede områder.
Videoovervågning skal ifølge Gert Bjerregaard ses som et led i indsatsen mod kriminalitet og utryghed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.