Et stort renoveringsarbejde i Søvangens 444 boliger under Brabrand Boligforening er nu midtvejs. Håndværkerne er på Birgittesvej i denne tid, og fra april er det Anettesvej, der får installeret nye badeværelser.
Det er en omfattende arbejde, der er i gang, da badeværelserne bliver totalrenovereret med nye installationer, nye fliser, varme i gulvet og så videre. Beboerne må undvære WC i fire uger og bad i næsten fem uger. Imens må de benytte de toiletvogne, der stilles op udenfor, eller de tørklosetter, der stilles op inde i boligerne.
I husene bliver radiatorerne fjernet, og der bliver indlagt gulvvarme, som kommer til at opvarme rummet. I lejlighederne er det anderledes. Her kommer der kun gulvvarme i lejligheder mod jord.
Brabrand Boligforening har udsendt et nyhedsbrev til beboerne om, hvordan beboerne kan betjene og rengøre de nye rum.
Nyhedsbrevet ligger også her.