Et stort renoveringsarbejde i Søvangens 444 boliger under Brabrand Boligforening er nu midtvejs. Håndværkerne er på Birgittesvej i denne tid, og fra april er det Anettesvej, der får installeret nye badeværelser.
Det er en omfattende arbejde, der er i gang, da badeværelserne bliver totalrenovereret med nye installationer, nye fliser, varme i gulvet og så videre. Beboerne må undvære WC i fire uger og bad i næsten fem uger. Imens må de benytte de toiletvogne, der stilles op udenfor, eller de tørklosetter, der stilles op inde i boligerne.
I husene bliver radiatorerne fjernet, og der bliver indlagt gulvvarme, som kommer til at opvarme rummet. I lejlighederne er det anderledes. Her kommer der kun gulvvarme i lejligheder mod jord.
Brabrand Boligforening har udsendt et nyhedsbrev til beboerne om, hvordan beboerne kan betjene og rengøre de nye rum.
Nyhedsbrevet ligger også her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.