Det er vist halvandet år siden, at træfpunktet Smølfen for børn i Holmstrup lukkede. Men der blev ved med at dukke børn op foran lokalerne, som flere aktiviteter er fælles om. Beboerrådgiveren spurgte, om han skulle lukke dem ind.
Da borgerportalen er på besøg, er det anden gang, aktiviteten er åben igen. ”Rigtig dejligt at se børnene. De søde piger stod udenfor,” siger Annette Knight, som sammen med Svend-Ove Boehm foreløbig passer stedet. ”Ind til videre er der dukket syv børn op, men alle børn, som har lyst til spille spil, sidde og snakke, mødes med andre børn eller hænge ud, er meget velkomne. Her skal altid være to voksne, men andre voksne er mere end velkomne. Vi sørger for saftevand til hver gang og ofte saltstænger. Resten af slikket kan købes.”
Børnehøjde
”Det er godt nok billigt,” siger en dreng. Han har 20 kr. med, men finder ud af, at dem har han slet ikke brug for. I aktiviteten er der en playstation og billard, men alt skal undersøges. Børnene morer sig dejligt. ”Det er vigtigt med et mødested for børn,” understreger aktivisterne, ”og det skulle gerne hvile i sig selv.”
Stedet lukkede i sin tid, fordi de frivillige, som havde stået for det i mange år, stoppede.
Der er igen åbent i Smølfen hver torsdag kl. 18.30 til 21. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.