Nedrivningen af den nedbrændte børnehave Viben begyndte i sidste uge på foranledning af Brabrand Boligforenings direktør, Torben Overgaard.
“Man kan ikke have en brandtomt stående i et boligområde. Det ser grimt ud, og vi var kommet til et punkt, hvor folk begyndte at snakke om, hvor ansvaret lå. Og så måtte jeg skære igennem og tage en beslutning.”

Fremtiden for grunden er usikker
En genopbygning af børnehaven har imidlertid længere udsigter.
Kommunen vil ikke genopbygge inden for de næste to år. Ifølge områdechef Jes Jørgensen skyldes det Helhedsplanen.

“Vi vil ikke begynde at bygge børnehaven op igen, når fremtiden for grunden ikke er sikker. Byggeprocessen vil tage op til to år, og på det tidspunkt vil den måske allerede skulle rives ned for at give plads til Helhedplanen”.
Børnene og de ansatte i børnehaven vil blive flyttet ind i nogle lokaler i den nyligt restaurerede Nordgårdskolen, når kommunens kontrakt med deres nuværende tilholdssted, Åkrogen, ophører til sommer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.