Den nye indenrigs- og socialminister Karen Ellemann (V) var mandag eftermiddag på et to timers besøg i Gellerup i forbindelse med et besøg i Århus.

På Socialcenter Vest hørte den nyudnævnte minister om den indsats, som socialcentrets specialteam laver i forbindelse med områdets udsatte unge. 

Efterfølgende var der tid til at tage Karen Ellemann med på en hurtig lille rundtur i Gellerupparken, hvor direktøren for magistraten for Sociale forhold og Beskæftigelse, Erik Kaastrup-Hansen, kort fortalte ministeren om arbejdet med helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.

Gåturen bragte ministeren forbi Klubberne i Gellerup, og her nåede hun at se den nye legeplads, som bliver inviet på tirsdag. Sidste stop var ved GLOBUS1, hvor ministerbilen stod klar til at køre ministeren tilbage til København.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.