Den nye indenrigs- og socialminister Karen Ellemann (V) var mandag eftermiddag på et to timers besøg i Gellerup i forbindelse med et besøg i Århus.

På Socialcenter Vest hørte den nyudnævnte minister om den indsats, som socialcentrets specialteam laver i forbindelse med områdets udsatte unge. 

Efterfølgende var der tid til at tage Karen Ellemann med på en hurtig lille rundtur i Gellerupparken, hvor direktøren for magistraten for Sociale forhold og Beskæftigelse, Erik Kaastrup-Hansen, kort fortalte ministeren om arbejdet med helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.

Gåturen bragte ministeren forbi Klubberne i Gellerup, og her nåede hun at se den nye legeplads, som bliver inviet på tirsdag. Sidste stop var ved GLOBUS1, hvor ministerbilen stod klar til at køre ministeren tilbage til København.