Hver tirsdag klokken 10 og 11 kan man i Gellerup-Badet deltage i aktiviteten RytmeRangle, der er en del af projektet By i Bevægelse.
By i Bevægelse blev lanceret i uge 8 for at fremme sundheden for byens børn – i projektet indgår babysvømning, yoga for børn og voksne samt altså RytmeRangle.
Gennem et bredt samarbejde i kommunen – for eksempel med sundhedsplejen håber man i kommunen, at byens idrætsanlæg giver byen puls – allerede fra barns ben.
Aarhusvest.dk overværede det ene hold sidste tirsdag.
Forældrene til Theodor, Sylvester og og Finnbar sidder på gulvet med de tre poder, som næppe er ude over barselsorlovsalderen. Musikpædagogen Therese kommer ind sammen med Kaj og Andrea, og de to legender fra 70´erne, som åbenbart aldrig bliver ældre, byder velkommen med en sang.
Therese sprudler af syngelyst, og tager guitaren. Med forvrænget stemme per excellence fortæller hun børnene om hvordan får, køer, høns og katte taler. Lille Finnbar kommer med ”wauw”-lyde og kravler henover gulvet og finder noget af legetøjet frem. Og så kommer vi frem til sangen om navnene ” da jeg blev født, syntes de at bedste navn i verden, det var….”. Laust ryster lidt med med ranglen.
Det er helt enkelt for folk der ønsker at deltage. Man køber et klippekort, som flere kan dele – og der er 12 klip på det. I alt 700 kroner – og så er der mulighed for at flexe mellem aktiviteterne. Kortet forældes heller ikke. Tilmeldelse foregår ved at trykke på linket http://www.by-bevægelse.dk/tilmelding.htm.
Og sjovt – det var det!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.