I eftermiddags anholdt Østjyllands Politi en 33-årig mand fra Århus. Han mistænkes for at stå bag den meget voldsomme brand i Trillegården i går ved midnatstid. Det ventes, at han fremstilles i grundlovsforhør ved retten i morgen og sigtes for brandstiftelse efter straffelovens § 180 og 181. Det kan, i grove tilfælde, betyde fængsel på livstid.

Østjyllands Politi var ikke færdige med at forhøre manden ved redaktionens slutning. Der foreligger derfor endnu ingen oplysninger om motivet eller om, hvordan den 33-årige mand forholder sig til sigtelsen, oplyser vagthavende.
Udbrændte totalt
Rækkehuset i Trillegården udbrændte totalt og i formiddags arbejdede politiets teknikere stadig i den sodsværtede ruin. I følge Østjyllands Politi, har man fundet tekniske spor, der tyder på, at den 33-årige har forbindelse til brandstiftelsen.
Støttegruppe på Facebook
Den kvindelige beboer i huset har slet intet tilbage. Derfor er beboere i Trillegården nu gået i gang med at organisere en indsamling:
"Hun har to børn og fik intet med. Hun mangler alle fornødenheder, møbler, tøj, køkkengrej og legetøj til børnene," siger Kathrine Simonsen, der selv går sine gemmer igennem for at hjælpe. Hun vil også oprette en støttegruppe på Facebook med titlen: Hjælp Tina og hendes to børn, som har mistet alt i en brand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.