Motion er sundt og særligt sjovt, når hele familien kan være med på samme tid.
Hver onsdag arrangeres der gratis motion og leg for alle aldersgrupper på Tangkrogen fra kl. 18.00.
Til glæde for især børnene er der tilbud om forskellige motionslege bl.a. med sjippetove, hulahopringe, fjerbolde og stylter. Aktiviteterne indledes med fælles opvarmning til musik. Herefter er der mulighed for at gå eller løbe afmærkede ruter på distancer fra 800 meter omkring Tangkrogen til 3-13 km i Marselisborg Skov.
”Vi vil gerne her i sommerferien give et motionstilbud, som alle uanset alder og fysisk form kan deltage i. Her er en mulighed for, at børn kan komme ud og være aktive sammen med f.eks. deres bedsteforældre eller forældre – eller måske alle tre generationer samtidig,” siger Helle Højholdt, der er tovholder på aktiv sommer i Tangkrogen.
Marselisløbet og Vigør
Det er Marselisløbet og motionstilbuddet Vigør, der står bag initiativet, og det er frivillige fra Århus 1900, der står for den praktiske afvikling af aktiviteterne, der finder sted hver onsdag kl. 18.00 frem til Marselisløbet 29.-30. august.
Vigør har en opmålt træningsrute på 800 meter rundt på Tangkrogen, og den kan man gå eller løbe så mange gange, man har lyst, og ruten kan forceres med både babyjogger og klapvogn. Der er desuden mulighed for at blive vejet, få målt puls og kondital og vejledning om motion samt altså også at hygge sig med at hoppe, sjippe og springe efter en fjerbold.
Det er gratis at deltage, og alle er velkomne på pladsen, der summer af liv.
Foruden Vigør og Marselisløbstræningen er det også muligt at møde repræsentanter for Århus 1900’s løbeskole, der tæller omkring 200 elever.
Århus 1900 samarbejder med Sundhedsstaben i Århus Kommune om Vigøraktiviteterne i forbindelse med Sund By-projektet, og man kan nu hente foldere om tilbuddet på de århusianske apoteker.
      
Yderligere oplysninger.     
Helle Højholdt, tlf:  86 14 52 62 eller mobil: 23 45 58 85  
og Jens Ove Christiansen: tlf: 86 27 37 42.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.