Børn, unge og forældre fra Gellerup havde fredag en herlig eftermiddag i Tivoli Friheden, da Unge4Unge inviterede til koncert med Outlandish oven på en god og rolig sommer i både Gellerupparken og Toveshøj.

Solen skinnede, da Outlandish klokken 16 om eftermiddagen gik på scenen for at spille en ekstra koncert for Gellerups unge, inden rap-gruppen om aften var hovednavnet ved Tivoli Frihedens sommerkoncert.

Outlandish havde sagt ja tak til at spille ved arrangementet, fordi gruppen fik at vide, at det i mange år har ligget i øverst på Unge4Unges ønskeliste. 
Unge vilde med Outlandish
På scenen sang Isam, Lenny og Waqas nogle af Outlandishs største hits Waluo, Aicha, Guatanamo og Look into my eyes, mens de unge stod foran scenen sang med det bedste, de havde lært.

Medlemmerne af Unge4Unge havde i deres jakker taget opstilling som vagter foran scenen, men heldigvis opførte alle de unge fans sig pænt og var kun glade for se deres idoler optræde på scenen.

Unge4Unge valgte at bruge pengene, som i de foråret modtog i forbindelse med årets kriminalitetspris, på at invitere Gellerups børn og unge mellem 12 og 15 år til Outlandish koncert. Og unge fra andre bydele i Århus var heldige også at få foræret nogle af de 1000 billetter.

Den populære rap-gruppe benyttede i løbet af koncerten flere gange muligheden for at rose Unge4Unge for deres frivillige indsats i vestbyen, og de slog fast, at det er et flot arbejde, som de unge laver.
Unge fans rappede på scenen
En håndfuld begejstrede unge tilskuere var også så heldige, at de fik lov til at komme op på scenen og rappe foran alle tilskuerne, da Outlandish lynhurtigt improviserede en lille talentkonkurrence, mens der var nogle tekniske problemer.

Mohammed, Ali og Firas var sammen med Tovshøjklubben taget til Friheden for at opleve koncerten.

”Det er rigtig godt, men Unge4Unge kunne også godt have inviteret de lidt ældre unge med til koncerten. Det er de ældste, der bedst kender Outlandish,” mente 17-årige Mohammed, der selv var så heldig, at han havde fået sin lillebrors billet.

100 frivillige fra Unge4Unge og voksne medarbejdere fra Socialcenter Vest og de kommunale klubber i byen stillede iført røde T-shirts op som frivilligt opsyn, mens arrangementet fandt sted. Og de havde også alle en dejlig eftermiddag i Friheden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.