De fire almene boligafdelinger, de to grundejerforeninger og flere institutioner i Viby Syd er gået sammen om at arrangere Eidfest. Det foregår i sportsaulaen på Søndervangskolen søndag den 27. september fra kl. 14.00-19.00.
Flere fælles arrangementer på vej
Boligafdelingerne har i flere år haft deres traditioner som Fastelavn og Sankt Hans. I foråret satte de sig sammen for at finde ud af, hvad de bedre kunne gøre i fællesskab.
Det blev til en aftale om at arrangere Sankt Hans fest, Eid fest, julefest og fastelavn i fællesskab. Lige som seniordaghøjskolen med tilbud til de ældre om gymnastik, engelsk, edb og blomsterbinding skulle udbydes i hele området som et fælles tilbud.
Kulturmøde i Viby Syd
Sankt Hans aften deltog omkring 300 mennesker. Seniordaghøjskolen har i år 55 tilmeldte. Begge dele er langt flere end i tidligere år. Nu er tiden så kommet til Eidfesten, som afslutter ramadanen. Ramadanen falder i år fra den 22. August til den 21. september, de første dage efter står i familiernes tegn, derfor er 27. september valgt som dagen for dette kulturmøde i Viby Syd.
Masser af underholdning – også for børnene
Deltagerne mødes på Søndervangskolen kl. 14.00. Alle tager mad med til det antal man kommer, maden stilles på en buffet, og så spiser man kl. 15.00. I løbet af eftermiddagen bliver der forskellig underholdning med dans og musik – der bliver selvfølgelig også noget for børnene.
Vi håber, at mange har lyst til at deltage i dette kulturmøde. Vi tror, det betyder noget for det gode naboskab, at vi lærer de forskellige kulturer at kende. Om få måneder er det jo så danskernes tur til at vise vore udenlandske beboere hvordan vi holder julefest.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.