Aarhusvest.dk kunne i weekenden den 26.-27. september fortælle, at både Pia Mortensen og Sporttrack blandt 132 indstillede er nomineret til hver en af dette års integrationspriser. Ingen af de to drog dog hjem fra uddelingen med priser.
Vestby-nomineringer
Pia Mortensen er leder af Trivselshuset og af det boligsociale arbejde i Bispehaven. Hun var en af de tre nominerede til Ildsjæleprisen.
Sporttrack har rødder i projekt ’Bedst i Vest’, der igangsatte projekter med lederuddannelse af unge til frivilligt arbejde og foreningsarbejde. Sporttrack har udvidet dette tilbud til hele Århus, men har stadig gennemført projekter i både Gellerup, Hasle og Herredsvang. Sporttrack var nomineret sammen med tre andre til Organisations- og Foreningsprisen.
Både Pia Mortensen og Sporttrack har ydet et så forbilledligt integrationsarbejde, at en enig dommerkomite har nomineret dem til en pris for deres arbejde.
De øvrige tre integrationspriser er By- og Boligprisen, Myndighedsprisen og Beskæftigelsesprisen.
Prisudelingen i Cirkusbygningen i København
I år uddeles integrationspriserne for ottende gang. De går til projekter med resultater, der gør en forskel eller har vist nye veje og metoder i integrationsarbejdet.
Integrationspriserne uddeles af Integrationsministeriet, og de blev i år overrakt af Kronprinsesse Mary ved et arrangement i Cirkusbygningen i København. Her blev Pia Mortensens og Sporttracks arbejde og indsats præsenteret ved tv på storskærm sammen med de øvrige nominerede.
Dermed er integrationsarbejde i Vestbyen på fornemmeste vis præsenteret, selv om den endelige Ildsjælepris gik til en politimand, og den endelige Organisations- og Foreningspris gik til en forening i Vejle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.