Hüseyin Arac er ansat som ny leder af Folkeinformation. Han afløser Sami Saidana, som er rejst til Tunesien. Sami Saidana var med i arbejdet med at bygge rådgivningsfunktionen op fra starten sidst i 2004 og var med til at ændre projektet  til en fast institution i Gellerup og Hasle i 2008.
Den nye leder, Hüseyin Arac, er nok mest kendt som politiker, idet han har siddet i såvel byrådet som Folketinget. Arac er  tolk af uddannelse og har arbejdet som statsanerkendt tolk i Århus siden 1980. Den funktion har han haft indtil 15. oktober, hvor han skiftede til det nye lederjob.
Folkeinformation er barn af Socialcenter Vest. Det rådgiver beboere af anden etnisk herkomst end danskere, og der er ansat ni personer, som har base på de to biblioteker i Gellerup og Hasle. De tilbyder åben og anonym rådgivning.
Hüseyin Arac siger, at han vil udnytte sine kompetencer som tolk og politiker til at hjælpe mennesker.
"Der er rigtig mange gode initiativer i gang i Brabrand, Hasle, Viby og andre dele af byen. Jeg vil arbejde for at forbedre samarbejdet med kommunale institutioner, boligforeninger og foreninger."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.