Vestbyen er stadig repræsenteret, når det byråd vælgerne sammensatte ved tirsdagens regn og rusk-valg, tager fat på arbejdet.

Rabih Azad-Ahmad er bosat i Gellerup og nu eneste medlem af Det Radikale Venstre i Århus Byråd. I går kunne portalen berette, at De Radikale lå væsentligt over deres gennemsnit for Århus by generelt. Her erobrede partiet 5.1 pct. af stemmerne, men i Globus 1 alene satte 21.2 pct. af vælgerne deres kryds ved De Radikale. Det svarer til 653 x’er med blyanten.

Omkring kl 19.30 var spændingen udløst på Århus Rådhus og de personlige stemmer talt op. Her viste det sig, at Rabih Azad-Ahmad havde fået det største antal personlige stemmer på den Radikale partiliste, i alt 1071 af 7903 personlige stemmer på De radikale. Stemmeslugeren over dem alle blev Borgmester Nicolai Wammen, der fik 38608 og dermed indtager en førsteplads, hvad angår personlige stemmer.

Nogen rådmandspost blev det dog ikke til for Rabih Azad-Ahmad i denne omgang. Til gengæld overtager han 1. Viceborgmesterposten efter Dorthe Laustsen fra SF. Han har været med i byrådet siden 2007 og er i dag blandt andet formand for Kulturudvalget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.