Trapper og stier var fyldt med sne i weekenden – og hvad gør gode spejdere så? Cirka 20 af Gellerupparkens Ramallah-spejdere tog i lørdags skovlen i egen hånd og fjernede sne fra trapperne.
Skovlene havde de lånt af afdelingsbestyrelsen, som har købt skovlene for et par år siden. Det var første gang, at sneskovlene var i brug – og de blev indviet med maner, skriver Facebook-gruppen Gellerupparken..

Der var sne nok at tage fat i – men det var bestemt en god gerning at gøre det muligt for beboerne at komme ned af trapperne uden at falde på halen.
Spejdergruppen er et år nu
Ramallah Spejderne er en gruppe af især arabiske børn og unge, der blev dannet i marts 2009 af Walid Mahmoud. Men der er åbent for alle børn – naturligvis også danske.  Navnet Ramallah kommer af, at Walid havde hørt om en spejdergruppe i Århus ved navn Bethlehem.
"Ramallah er en lille by uden for Betlehem, og Gellerup er en lille by uden for Århus. Derfor synes jeg, at Ramallah ville være et godt navn,” sagde Walid Mahmoud til beboerbladet Skræppebladet sidste år.
Læs mere om spejderne i Skræppebladet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.