Kajakkerne har indtaget Gellerupbadet i vintertiden. 50 børn prøvede kajakkerne af i vinterferien og fortsætter nu i forårssæsonen. Op til otte kajakker har der været i Gellerupbadet ad gangen – til stor glæde og udfordring.
"Det er lidt kaotisk, men sjovt," siger formand for Århus Kano- og Kajak Klub, Claus Pape. Han fortæller, at i vinterferien lavede børnene masser af sjov, men trænede også i at holde balancen, spille bold, øve i at dreje, stoppe, ro baglæns og meget andet.
Kajakklubben holder til i Århus Bugt og har klubhus på Lystbådehavnen, men Brabrandsøen trækker også godt. Mens det er vinter, er det dog rarest indendøre.
"Når det bliver varmt, så rykker vi ned på søen," lover Claus Pape – og han nævner, at klubben har en udpræget "åben" indstilling til medlemmerne. Klubben er for alle, store og små, hurtige og langsomme etc. – alle! 
Han er stolt af at kunne fortælle, at der lige nu er 160 medlemmer. Klubben er under et år gammel. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.