I uge 12 afholder Århus Kommune for første gang motionsuge. Det er meningen, at uge 12 ved forårets start fremover skal være en uge med inspiration til fællesskab om god motion.
Motionsugen og dens afsluttende arrangement lørdag den 27. marts skal i år skabe opmærksomhed på eksisterende aktiviteter i Århus Vest.
Fokus på eksisterende motionstilbud
Det fremgår af møde, som Kommunens nye motionskoordinator Christina Fruergaard har holdt i Globus1 med foreninger og aktive for at koordinere ideer og aktiviteter til Århus Motionsuge. Og for at lægge op til ’Event Vest’, afslutningsarrangementet den 27. marts i Hasle Bakker.
Mandag den 22. marts åbner en ny hjemmeside, www.motionstilbud.dk, med oversigt over motionstilbud.
Event Vest i Hasle Bakker 
Event Vest lørdag den 27. marts starter kl. 12 med åbning ved Rådmand Marc Perera Christensen på Toushøjskolens parkeringsplads, som i dagens anledning er ’markedsplads’ for motionstilbud. Tager du dine løbesko med, er der chance for en løbetur sammen med Rådmanden i Hasle Bakker.
VIGØR er på pletten og tilbyder måling af kondital.
Århus Fodslaw tilrettelægger den 27. marts vandretur gennem Hasle Bakker med start i City Vest.
Brabrand IF står for et motionsløb. Og der arbejdes med andre former for ture i Hasle Bakker og Skjoldhøjkilen. Trendy Travel stiller med  bl.a. løbecykler til de mindste, ethjulet cykel, pedaltrampere og udstilling af smarte cykelhjelme. Rope Skippers kommer, og Frem Aktiv fløjter til kamp på transportabel fodboldbane.
Gordon Roberts fra Gellerups Fritidspatrulje oplyser, at uge 12 bliver startuge for Fritidspatruljen. Det markeres med tilbud til børn om ture i Hasle Bakker. Han er tilfreds med, at motionsugen sætter fokus på de tilbud, der allerede findes i lokalområdet. Det vil gøre unge opmærksomme på foreningslivet og på, hvad der foregår i deres område.
Børn og unge i Gellerup sent og trætte hjem
"Det er en udfordring for fritidsaktiviteter i Gellerup, at børn og unge kommer sent hjem til området og er trætte, når de kommer hjem," tilføjer Gordon Roberts.
Hold øje med information om Århus Motionsuge på plakater, løbesedler m.v. i de kommende dage.
Og husk ikke mindst at besøge Hasle Bakker lørdag den 27. marts. Gå, løb, kør fra Edwin Rahrsvej ad Lenesvej mod Bakkerne.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.