"Jobjagt med Jobkontakt" er et navn, som mange unge i Vestbyen kender og har nydt gavn af. Projektet har hjulpet mange af de unge i gang, som har kun lidt erhvervserfaring, "har lidt på straffeattesten" eller dårlig selvtillid.
Jobjagten startede som et Urbanprojekt i 2005 og har overlevet i flere år på velvilje og ekstra penge, men nu er kassen tom. På onsdag den 25. marts skal erfaringerne og "stafetten" derfor gives videre til de mange parter i Gellerup og Toveshøj, der arbejder med unge og deres muligheder for job og uddannelse.
Hvordan kan unge fortsat støttes?
Her kan man udveksle erfaringer og give sit bud på, hvordan de unge fortsat kan støttes. Det kan være gennem vejledning, kurser, møder, personlige kontakter mv.
Kontaktstedet i Gellerup – klubben for unge i Gellerup – er stedet, hvor mange af Jobjagtens brugere kommer. Kontaktstedet vil derfor gerne hjælpe de unge de første skridt videre og holde den gode spiral i gang, hedder det i indkaldelsen til stafet-træffet.
Tilmelding nødvendig
Mødet foregår på Gellerup Bibliotekek kl. 14.30 til 16. Der er en række indbudte aktører, men alle interesserede kan deltage. Man tilmelder sig senest 22. marts hos Mustafa i Kontaktstedet på 5157 5604 eller mjama22@hotmail.com   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.