1. maj falder i år på en lørdag, derfor starter Café Perlens 1. maj-arrangement først kl. 10 med morgenmad, sang og taler.  Foreningen Perlevennerne og cafeen står for at lave et hyggeligt morgenbord i Gellerups beboerhus.
I år er talerne folketingsmedlem for Socialdemokraterne Rene Skau Bjørnsson, der også er medlem af Brabrand Boligforenings bestyrelse. Han får selskab af bestyrelsesmedlem og næstformand Keld Albrechtsen, der også har en fortid som folketingsmedlem for Enhedslisten. Tredje taler er SFéren Jan Ravn, der siden sidste års 1. maj er blevet medlem af Århus Kommunes byråd.
Røde kampsange og et rundstykke
Mellem talerne bliver der rig mulighed for at synge nogle af de gode, gamle, røde kampsange. Ligesom der også er mulighed for at købe kaffe og rundstykke.
Cafe Perlen ligger i beboerhuset Yggdrasil på Dortesvej 35 A.
Se for klokkeslet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.