Vil du opleve Gellerup i aftenstemning – uden selv at være der – så se en ny fem minutters film, der er lavet om lysinstallationen i bydelen.
Lysinstallationen af Elle-Mie Ejdrup Hansen var synlig i høringsfasen for helhedsplanen, og den skulle ikke mindst gøre folk udefra opmærksom på bydelen. Laserstrålen og nogle af gavlene har kunnet ses fra lang afstand.
"Gellerup – Light and Change" satte under høringsfasen spot på Gellerup og Toveshøj. Lysinstallationen omfattede fem blå gavle, en orange bro, en orange skorsten ved Bazar Vest og en grøn laserlinje fra City Vest til Bazar Vest.
Idéen med kunstværket var at vise området på en anden måde og skabe et rum, hvor mennesker taler sammen og overvejer dilemmaer og muligheder for Gellerup og Toveshøj. Sådan lyder kunstnerens egen forklaring på værket.
Elle-Mie Ejdrup Hansen har stået for både lysinstallationen og den film, som nu er lagt ud på helhedsplanens hjemmeside. Der er 10 minutter i filmen, men den er delt i en dansk og derefter en engelsk version.
Lyt også til musikken af Marybell Katastrophy. Nummeret hedder… "Light and Change".

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.