"Det var en vigtig dag i Gellerups historie." 
Sådan lyder det fra arrangørerne af den anderledes grundlovsdag i Gellerupparken forleden. Op mod 1800 mennesker var med i kortere eller længere tid, og da ACFC serverede hotte shawarmaer, blev der bespist omkring 1000 mennesker, vurderer Gia Zwettler, der sammen med Helle Hansen og yderligere en person koordinerede det store nye arrangement.
Det kommer igen til næste år, lover Gia, der siger, at hun allerede glæder sig til at være med til at koordinere festlighederne.
Nydansk og gammeldansk sammen
Masser af kræfter – nydanske og gammeldanske sammen – gik sammen for at skabe en festlig og anderledes grundlovsdag med musik, breakdance, tyrkisk folkedans, trommeopvisning, cirkus, kaffebord og så videre.
Flere politiske partiers ungdomsorganisationer deltog aktivt, det samme gjorde mange af de etablerede projekter i Gellerup og Toveshøj. Hvis man ser på billederne her på siden – – så fik arrangørerne lutter smil og glæde tilbage for det store arbejde.
Gia Zwettler fremhæver også Nydansk Ungdomsråd og Århus Ungdommens Fællesråd, der lagde et stort arbejde i dagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.