”Lær at svømme – eller bliv bedre til at klare dig i vandet.” Sådan lød ordene, da AGF Svømning i marts måned 2010 valgte at opstarte fire svømmehold i Gellerupbadet – kun for indvandrerpiger og -kvinder.

Siden hen har mange piger og kvinder tilmeldt sig holdene, faktisk så mange, at vi desværre har været nødt til at sige nej til interesserede, da holdene har været fyldte.

Deltagerne har tilmeldt sig med forskellige ønsker og mål. Nogle med det formål at blive trygge ved vand, andre med ønsket om at blive bedre til at svømme. En tredje gruppe har tilmeldt sig kvindesvømning for på længere sigt at uddanne sig som livreddere. Kort sagt; der er og skal være plads til alle.

Social hygge og sjove aktiviteter

Socialt samvær er et område, vi vægter højt. For at styrke fællesskabet og sammenholdet på svømmeholdene er det vores ønske at tilbyde to arrangementer pr. sæson, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

Denne sæsons første sociale arrangement udfordrede kvinderne i aquaspinning, og pigerne havde en hyggelig dag til Gelleraps i Globus 1, hvor vi stillede op med to hold i streetbasket, vi så graffiti-malere forvandle vægge til farverige collager, og vi var til parkour.

Det andet arrangement var ligeså stor en succes, her fik kvinderne sved på panden ved bevægelsesgymnastik efterfulgt af et oplæg om sunde kostvaner. Pigerne derimod blev testet i forskellige teambuildingsøvelser, hvor de skulle lære at samarbejde på kryds og tværs og derefter var de til Street Funk i den allersejeste 8210 stil.

Svøm med efter sommerferien

Med denne successtart fortsætter pige- og kvindeholdene naturligvis efter sommerferien, hvor vi håber på at se endnu flere svømmeglade piger og kvinder. I GellerupBadet opstarter vi ét pigehold og tre kvindehold tirsdag fra kl.18.00-21.00. Og som noget nyt opstarter vi to kvindehold på Frydenlund med fokus på vandtilvænning og svømmeundervisning og aqua gymnastik.
Jeg fortsætter sammen med Inge Berg Madsen plus tre nye instruktører.

Fakta om AGF’s pige- og kvindesvømning
•    Svømmehallerne er fuldstændigt lukket for mænd, og alle vinduer blændes af.
•    Instruktørerne er udelukkende kvinder, og i vandet er der instruktører til at guide deltagerne.
•    Første omgang svømning sker mandag i uge 37 i Frydenlund (lille svømmesal på Center 10) og tirsdag i uge 37 i Gellerup.
•    Prisen for deltagelse i Gellerup er 145 kr. og i Frydenlund 210 kr.
•    Tilmelding til både Gellerup og Frydenlund kan ske til Lone B. Olesen på Lone@AGF-Svomning.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.