Den nye legeplads i Toveshøj har været populær siden åbningen før sommer. Borgmesteren kan for eksempel ikke nøjes den ene gang, hvor han afprøvede de udfordrende motions-legeredskaber, der er for både børn og voksne.
Nej, han kommer igen – på torsdag den 12. august. Men hovednavnet bliver nu alligevel Flying Superkids.

På torsdag inviterer Gellerupsekretariatet sammen med Afdelingsbestyrelsen i Toveshøj til show med de imponerende børnegymnaster Flying Superkids. Det foregår på den nye legeplads i Toveshøj. Samme aften vil fysioterapeut Kim Riis give dig råd og vejledning om, hvordan du bruger pladsens redskaber, som både er egnet til børn og voksne med hang til leg og motion.

Programmet for aftenen er:

  • 18.30-19.00   Show med Flying Superkids
  • 19.00             Velkomst ved borgmester Nicolai Wammen
  • 19.00-20.00   Fælles opvarmning og vejledning ved Kim Riis 

www.flyingsuperkids.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.