Sommeren i Gellerup sluttede på festligste vis med kæmpe grillfest og ballonflyvning for både børn og voksne.

Fredag den 6. august blev der sat punktum for en fantastisk sommer i Gellerup med en kæmpe sommergrillfest foran Klubberne i Gellerup. Dagen startede med sjov og skæg på hoppepuderne for små og store børn, og på scenen optrådte danserne fra Dansk Arabisk Kulturhus, og en rapper fra Rapskolen gav et par af sine gode raps.

Sidst på eftermiddagen ankom ballonfolkene og begyndte at gøre klar til ballonfærden. Og det var fantastisk kort tid efter at se ballonen rejse sig op i luften midt i Gellerupparken. Og snart stod hundredvis af børn og voksne i kø for at få en lufttur hen over den nye grusfodboldbane.

Grillfesten sluttede selvfølgelig med, at alle blev inviteret på lækker grillmad foran Klubberne som en god afslutning på en lang og dejlig sommer i Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.