Tidligere på ugen var der premiere på Nikolaj Bendix Skyum-Larsens dokumentarfilm ”Fortællinger fra periferien”, hvor børn og unge fra Gellerup fortæller om sig selv og deres hverdag i bydelen. Tidligere bragte vi en anmeldelse af filmen.
Interessen for filmen har været stor, hvilket var tydeligt ved premieren, hvor biografsalen i Øst for Paradis var så godt som fuld. Og inden premieren var flere medier ude med foromtaler af filmen.
Fredag den 27. august var instruktør Nikolaj Bendix Skyum-Larsen og 19-årige Asmaa Faris, der medvirker i filmen, i studiet i Deadline på DR2. Indslaget bød på en række klip fra filmen, der gav et fint billede af indholdet, og interviews med Skyum Larsen og Faris.
Interviewet svarer blandt andet på, hvilket portræt af Gellerup filmen tegner, hvordan den adskiller fra mediernes typiske fremstillinger af området, og hvad det betyder at bo i postnummer 8220, når man skal søge job.
Indslaget om dokumentarfilmen begynder cirka 15 minutter inde i udsendelsen, der blev vist i tv den 27. august. Find den her : http://www.dr.dk/DR2/Deadline17.
Der var desuden et indslag om filmen og en tur rundt i Gellerup i DRK den 2. september, men dette indslag er ikke kommet på nettet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.