Er du interesseret i kost og sundhed? Mangler du motivation til at spise sundt og dyrke motion? Så er hjælpen på vej i form af et kommende foredrag på Viby Bibliotek med Anne W. Ravn, som er forfatter til bogen `Spis dig let – sunde vaner, der holder´. Anne W. Ravn, der er klinisk diætist og til dagligt arbejder på Århus Universitetshospital, Skejby, var desuden en af de tre eksperter, der medvirkede i DR’ s sundhedseksperiment By på Skrump, hvor borgerne i Ebeltoft i fællesskab fik nye vaner og tilsammen tabte over tre tons.
Små skridt
Foredraget, der vil finde sted onsdag den 15. september kl. 19.30 på Viby Bibliotek, vil basere sig på Anne W. Ravns og FDB´s nye bog ´Spis dig let` og vil være fyldt med handlingsanvisende råd, hvis man ønsker at tage små skridt i retning mod sundere madvaner, hvad enten målet er at tabe sig, bevare et stabilt vægttab eller blot give sine madvaner et serviceeftersyn. Deltagerne vil desuden få Anne W. Ravns bud på, hvordan man får plads til rødvin og Rittersport i det daglige og høre hendes effektive råd om motivation og madvaner og tips til at fastholde en sund livsstil.
Stor interesse
Har du lyst til at deltage i arrangementet og få nogle af de bedste råd, Anne W. Ravn gennem årene har benyttet, når hun har vejledt mennesker, der skulle tabe både 5, 10 og 15 kilo, skal du handle hurtigt og skaffe dig en billet på Viby Bibliotek, inden der bliver udsolgt, da der er stor interesse for arrangementet.
”Der er plads til 150 mennesker, og vi har allerede solgt en pænt stor del af billetterne. Der er stor interesse for arrangementet,” siger Kirsten Knudsen, der er bibliotekar på Viby Bibliotek.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.