Vælgermøde? Jamen, der er først folketingsvalg om måske et år! Ja, men den er god nok: Hasle Socialdemokratiske vælgerforening inviterer alle interesserede til firkantet vælgermøde med folketingskandidater, og det er på tirsdag den 28. september i Kulturhus Herredsvang.
Man kan også roligt sige, at valgkampen allerede har været i gang et godt stykke tid. Virakken om Helle Thornings såkaldte skattesag, Dansk Folkepartis signalpolitik om indvandrere, den kommende ghettostrategi, som optager alle i Folketinget, flere motorveje i Jylland … Det er også en del af valgkampen.
Der er masser af brændende emner til panelet af folketingskandidater, der stiller op: 
  • Thomas Medom (SF)
  • Otto Ohrt (S)
  • Bünyamin Simsek (V)
  • Trine Olesen (DF)
Ordstyrer, journalist Birger Agergaard, er blevet bedt om at gå lige på og hårdt med aktuelle spørgsmål. I flæng kunne han nævne ghettostrategien og øvrig indsats for udsatte bydele, uddannelse, kommunale spareplaner (hvem er mon skyld i dem?), arbejdspladser, lidt om Kattegatbroen og måske også om branding af Århus. 
Aftenens værtinde er byrådsmedlem Hanne Vinther (S). 
Debatten foregår 28. september kl. 19-21. Kulturhus Herredsvang, Kappelvænget 2, 8210 Århus V.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.