En række mindre brande i weekenden og både mandag og tirsdag kan være påsat af flere forskellige i Gellerup-området. Tirsdag aften blev to drenge anholdt og sigtet for flere ildspåsættelser, men senere samme aften blev der igen tændt ild – på Jernaldervej og på Holmstrupgårdsvej.
De to drenge er 14 og 15 år. De sigtes for flere af de senere dages ildspåsættelser, der er gået ud over skure ved henholdsvis Spiren og Tovshøjskolen. Politiet mistænker drengene for at stå bag alle påsatte brande indtil tirsdag aften.
"Vi kan i hvert fald sige, at anholdelserne er et resultat af, at vi har haft en intensiv efterforskning i gang omkring brandene," siger vagthavende ved Østjyllands Politi Jesper Drejer til P4 Østjylland.
De to brande tirsdag aften kan være påsat af nogle, der er blevet inspireret af de andre brande. Det er i hvert fald politiets teori. 
Brandene er koncentreret i Toveshøj. Det er ikke oplyst, om de anholdte drenge bor i dette område. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.