Tirsdag den 12. oktober fra kl. 12 til 15 holder Filmprojekt Gellerup åbent hus. Her har du mulighed for at snuse til filmprojektets tv-kurser og finde ud af, om det er noget for dig.
Projektet optager ledige unge i alderen 18 til 30 år, der lærer at lave tv, f.eks. i form af musikvideoer, interviews, reportager eller flerkameraproduktioner. Meningen er, at kurserne skal forberede deltagerne til at arbejde eller videreuddanne sig inden for tv- og mediebranchen. Og der sigtes mod at give bred produktionserfaring og indsigt i tv-mediets forskellige aspekter, ligesom deltagerne også får lov at arbejde praktisk ud fra deres egne idéer; ifølge projektet selv: ”Alt fra idé til færdig produktion”.
Er du ledig eller på dagpenge, kan du tilmed få forløbet betalt, hvis din sagsbehandler kan godkende kurset som relevant i forhold til din uddannelse. Drømmer du om at arbejde med tv, er det kort sagt værd at undersøge.
For mere information om Filmprojekt Gellerup: kontakt Morten Steffensen på steff@fpgellerup.dk eller på telefon 2521 4889.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.